Ned i Vægt og Ned i Vægt DK er to kogebøger til voksne, som VIL veje mindre.

Over halvdelen ad den voksne danske befolkning vejer for meget og mange af dem vejer ALT for meget. Derfor er det vigtigt, at vi gør en indsats for at komme ned i vægt – og holde vægten dernede. Det kan sagtens lade sig gøre. Hvis du VIL!

Vi kan ikke hjælpe alle, men vi gør vores bedste! Og dem vi har kunnet hjælpe, har alle bidraget til disse bøger, hvor vi har samlet de bedste råd og opskrifter til dig, som vil ned i vægt.

Der findes mange måde at tabe sig på og ikke alle virker lige godt. Der findes ikke nogen perfekt slankemad – Vi er forskellige, og derfor er der ikke en kur, som virker på os alle sammen. Vi har alle vores egne livretter, og mad vi ikke bryder os om.

Der er en masse slankekure og -bøger, som lover stort vægttab på korttid. Ned i vægt er ikke en af dem! Til gengæld lover vi, at du taber dig – og holder vægten nede, hvis du følger vores prinsipper. Vi tager udgangspunkt i helt almindeligt mad, med kendte ingredienser, som smager godt og er let at lave. Oplysningerne og opskrifterne i bogen er baseret mange års erfaring med at hjælpe overvægtige ned i vægt og bygger på videnskabelige undersøgelser inden for kost og motion. Kort sagt: den viden om mad, som i dag anses for at være det bedste udgangspunkt for at komme ned i vægt… Og holde vægten dernede.

Prøv en opskrift fra bogen – klik her.

Rigtig God fornøjelse!