Opskriften På Sejr er lavet i samarbejde med Holstebro Elitesport, hvor 150 unge mellem 12 og 18 år fulgte kurser i basal sportsernæring i efteråret 2011. Derfor er denne bog lavet med udgangspunkt i deres hverdag og forskellige sportsgrene, og indeholder deres livretter på alle tidspunkter af døgnet tilberedt på en sundere måde og med fokus på, at de skulle kunne præstere deres absolut bedste.

Bogen også lavet i samarbejde med Team Danmark og DIF.

Vil du også have medaljer på gaflen?!

Dette er en kogebog til dig, som træner meget! Det kan være du træner mere end 10 timer om ugen eller er elitesportsudøver mellem 12-18 år og træner mindst 5 gange om ugen. Og det kan være, du har flere træningspas om dagen og jævnligt deltager i konkurrencer, hvor forskellen på sejr og nederlag er lille. I en aktiv hverdag er det vigtigt at have fokus på de områder, som påvirker evnen til at præstere og restituere – og her er maden særligt afgørende.

I bogen kan du finde opskrifter til alle tidspunkter af dagen samt oplysninger om, hvad der er godt og spise, hvorfor og hvornår. Det er ikke kun hvad du spiser, men også timingen, som er afgørende for din præstation og udholdenhed samt den tid det tager for kroppen, at blive klar igen.

Prøv en opskrift på sportsdrik – klik her.